Google proof 

Uw website voldoet aan alle eisen om optimaal geïndexeerd te worden door Google. Daarnaast wordt uw website standaard uitgerust met Google Analytics

Inzicht in uw bezoekersverkeer 

Meten is weten. Met uw website probeert u enkele doelen die u zichzelf met de website gesteld heeft te verwezenlijken. Om deze doelen te bereiken is het cruciaal om te weten wat uw bezoekers op uw website tijdens een bezoek eigenlijk doen. Op basis van die gegevens kunt u de effectiviteit van uw website vergroten.

Omdat dit zonder uitgebreide en betrouwbare bezoekersstatistieken niet kan biedt Toolblox u standaard de koppeling met Google Analytics aan. Hierdoor wordt uw bezoekersverkeer in duidelijke en uitvoerige statistieken inzichtelijk gemaakt. Daarnaast biedt Toolblox nog een extra functie die ook de uitgaande links registreert, waardoor u ook inzicht krijgt in de links die uw bezoekers op uw website hebben aangeklikt die een pagina openen buiten uw website.

Goed vindbaar in Google 

In samenwerking met zoekmachine specialisten is Toolblox geoptimaliseerd voor zoekmachines. Uw website wordt volledig geïndexeerd.

Om uw website goed vindbaar te maken voor de zoekmachines is Toolblox voorzien van de

volgende tools:

 - 

 - 

 - 

 - 

 

Trefwoorden per pagina: metatag keywords

Omschrijving per pagina: metatag description

Paginatitel instellen per pagina

Zoekmachine-vriendelijke URL's

 

 - 

 - 

 - 

 - 

 

Alt-tags voor afbeeldingen

Headings

Zoekmachinevriendelijke menustructuur

Title-tags voor hyperlinks