Extra modules 

Naast het standaard beheersysteem biedt Toolblox u ook een aantal extra modules die het voor u nog eenvoudiger maken uw website effectiever in te zetten en uw doelgroep te bereiken.

Nieuwsberichten publiceren 

Met de nieuwsmodule van Toolblox kunt u eenvoudig nieuwsberichten plaatsen op uw website. U kunt zelf bepalen wanneer een bericht online komt te staan, dit geeft u de mogelijkheid vooruit te werken en berichten voor te bereiden. De nieuwsberichten die u plaatst kunt u in categoriëen onderverdelen, waarbij het ook mogelijk is een bericht in meerdere categoriëen tegelijk te

plaatsen. De nieuwsmodule kan ook gebruikt worden als blog. In combinatie met de nieuwsbriefmodule kunt u uw gepubliceerde nieuwsberichten per e-mail verspreiden.

E-mail nieuwsbrieven versturen 

Met behulp van de nieuwsbriefmodule van Toolblox stelt u in een handomdraai een nieuwsbrief op. Door de koppeling met de nieuwsmodule kunt u nieuwsberichten van uw website direct aan uw nieuwsbrief koppelen. De gegevens van de ontvangers van de nieuwsbrief kunt u importeren via een CSV bestand of handmatig aanmaken. Verder kunt de ontvangers in groepen indelen, wat het beheer nog verder vereenvoudigt.

Belangrijke data onder de aandacht brengen 

Met de agendamodule van Toolblox kunt u eenvoudig interessante data, van bijvoorbeeld evenementen en open dagen, plaatsen op uw website. Per datum kunt u een start datum, einddatum en locatie invoeren. De agenda items die u plaatst kunt u in categoriëen onderverdelen, waarbij het ook mogelijk is een item in meerdere categoriëen tegelijk te plaatsen.

Pagina's beveiligen 

Met de geautoriseerde gebruikersmodule van Toolblox kunt u pagina’s op uw website beveiligen. Bezoekers kunnen de beveiligde pagina enkel openen indien zij hun gebruikersnaam met wachtwoord ingeven. Dit geeft u de mogelijkheid delen van uw website af te schermen voor bijvoorbeeld enkel uw werknemers. Maar ook als u enkel een bepaalde groep klanten extra informatie over producten wilt bieden.

Interactie met uw bezoekers via formulieren 

Een formulier op uw website, geeft de bezoeker het ideale middel in handen om met u in contact te treden. U kunt op meerdere pagina's een formulier plaatsen en elk formulier kan naar wens worden ingesteld. U bepaalt zelf naar welke e-mailadres de inhoud van een formulier verzonden moet worden. Ook kunt u een bevestigings e-mail opstellen die automatisch wordt verstuurd naar de persoon die

het formulier heeft ingevuld. Bovendien kunnen ingevulde formuliergegevens in een database worden opgeslagen voor later gebruik. Beschikt u over de nieuwsbriefmodule en heeft het gekozen formulier een vinkje voor het ontvangen van een nieuwsbrief dan kunt u ook hiervoor een bevestiging instellen en aangeven in welke groep de gegevens van de verzender moet komen te staan.

Integratie van uw social media kanalen 

Het plaatsen van social media buttons, zoals Facebook like en Tweet this , kan zeer interessant zijn om uw website extra bekendheid te geven. Bezoekers kunnen hiermee namelijk informatie van uw website gemakkelijk via hun social media netwerk zoals Twitter met hun vrienden delen of u aanbevelen op Facebook. Met een speciaal social media blok kunt uw zelf bepalen op welke pagina de buttons verschijnen. Als u zelf actief social media gebruikt kunnen we ervoor zorgen dat uw berichten uit uw social media profielen op uw website verschijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld tweets over uw organisatie via een Twitterfeed op de homepage van uw website laten verschijnen.

Heeft u nog andere behoeften? 

Staat de door u gewenste module hier niet bij of bent u op zoek naar specifieke functionaliteiten voor uw website? Neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we graag welke maatwerk uitbreidingen het beste aansluiten op uw behoeften.